Loctite 270 10ml

Loctite 270 10ml

149kr

Exkl moms: 119kr

Tillgänglighet:
Begränsat lager, Kontakta oss
Artikelnummer:
440431009
Köp

Beskrivning

Locktite 270 10ml / 11g

Lämplig för alla gängförband i metall, inklusive rostfritt stål, aluminium, pläterade ytor och kromfria beläggningar. Klarar smärre föroreningar med industrioljor, t.ex. maskinolja, korrosionsolja och skärvätska. Idealisk för permanent låsning av bultar på motorblock och pumphus. Ska användas om regelbunden borttagning för underhåll inte krävs. Egenskaper Teknisk information Maximal gängstorlek: Upp till M20 Styrka: Hög Lossbrytningsmoment M10 skruvar: 33 Nm Arbetstemperaturintervall: -55°C - +180 °C

 

Vid andvänding utav pinnbultar som skruvas fast i nav skall alltid gänglåsning av starkare sort användas för att förhindra att pinnbulten gängas ur.

​Rengör noga innan användning.

StanceTech

Stance Tech AB, Vi har marknadens mest exklusiva sortiment, noga utvalda produkter för att du som kund ska få möjlighet att känna samma passion för fälgar och stance som vi. Vi är sveriges (nordens?) största återförsäljare av XXR Wheels samt återförsäljare av andra märken som du inte hittar hos någon annan handlare. StanceTech; Nordisk distributör och återförsäljare av XXR Wheels, Ispiri wheels och Veemann wheels. Svensk generalagent av BC Forged Wheels.

Kontakta oss

08-715 06 60
Ibland är vi svåra att nås på telefonen, då fungerar det bra att maila oss för snabbare svar.
Info@stancetech.se

Facebook